Laden Evenementen

« Alle Evenementen

  • Dit evenement is voorbij.

Zelfcompassietraining op woensdagochtend

4 oktober 2023 @ 09:30 6 december 2023 @ 11:30

Hoe vriendelijk ben jij voor jezelf?

We zijn vaak heel streng voor onszelf en dat is vaak een van de redenen waardoor we gestresst zijn en niet lekker in ons vel zitten. Als een vriend of vriendin, of misschien zelfs een vreemde in de problemen of een crisis zit kunnen we vaak wel meeleven en meevoelen. Als wij het zelf moeilijk hebben dan is het soms lastig om vriendelijk en zacht voor onszelf te zijn. Hoe vaak komt het niet voor dat je in plaats daarvan kritisch, boos en beschuldigend naar jezelf toe bent. Vervolgens voel je je nog slechter.

We verlangen allemaal naar liefdevolle steun en erkenning van anderen. Maar we vergeten of hebben niet geleerd om onszelf deze steun te geven. Om liefdevol en vriendelijk naar onszelf te kijken. Het goede nieuws is, het is een vaardigheid die iedereen kan ontwikkelen. Sterker nog, je kunt het al en doet het wel bij anderen, maar niet bij jezelf.

Als je leert om jezelf te steunen en vriendelijk voor jezelf te zijn op momenten dat je het moeilijk hebt, dan merk je dat je bevrijdt uit de vicieuze cirkel van negatieve gedachten en emoties. Het geeft je letterlijk een ander gevoel, fysiek, mentaal en emotioneel. Je wordt minder kritisch en gestresst, je krijgt meer zelfvertrouwen, je veerkracht wordt groter, je wordt gelukkiger en tevredener en fysiek gezonder.

De training in Zelfcompassie is een training waar iedereen bij gebaat is. Je innerlijke kracht en veerkracht groeit, je krijgt een natuurlijke bondgenoot voor iedere levenssituatie. Het is zo bevrijdend als je inziet dat je niet perfect bent en toch van jezelf kunt houden.

De training

De training vindt plaats op woensdagochtend in mijn fijne, intieme trainingsruimte in de Terpstraat in Groessen. Mocht er weer een lockdown noodzakelijk zijn, wordt de training online voortgezet.

De training start op woensdagochtend  4 oktober 2023 en bestaat uit 8 sessies van circa 2 uur. De overige data zijn: 11 en 25 oktober, 1 en 8 november en 22, 29 november en 6 december 2023. De sessies starten om 9.30 uur op woensdagochtend. Op 25 november kun je, met korting, deelnemen aan een Stiltedag. Deze dag helpt je om zo vlak voor het einde van de training al je oefenervaringen te integreren. 

De groepsgrootte is minimaal 3 en maximaal 6. De training bestaat uit verschillende oefeningen, meditaties en theorie. Je ontvangt support van mij en de mede-deelnemers. Je krijgt een half jaar toegang tot de online Licht&Vreugdevol Academy met oefeningen, audiobestanden, inspiratie en theoretische achtergronden zodat je ook daarna nog ondersteuning hebt bij het integreren van zelfcompassie in je dagelijks leven.

De training is een waardevolle verdieping van en aanvulling op de mindfulness- en een ACT-training of -coaching. De vaardigheden die je daar hebt geleerd helpen je om de oefeningen sneller te begrijpen en te doen. Tussen de trainingssessies door ga je zelf aan de slag met opdrachten.

Kennismaken, meer informatie en aanmelden

Wil je meer weten? Maak een afspraak, live of online, ik vertel je er graag meer over en onderzoek met jou of de training bij je past.  Hierna kun je definitief besluiten of je deel wilt nemen of niet. Je kunt eventueel ook meedoen aan de gratis kennismakingsworkshop Zelfcompassie op woensdagochtend 20 september 2023 om 10.00 uur. En je leest meer in dit blog: Zelfkritiek of houden van jezelf.

Wil je meedoen? Meld je dan hier aan.

Gegevens

Begin:
4 oktober 2023 @ 09:30
Einde:
6 december 2023 @ 11:30
Kosten:
€275,00
Evenement Categorie:
Evenement Tags:
, , , , , , , , , , ,

Organisator

Wendy Derksen
Telefoon
0621593590
E-mail
info@wendyderksen.nl
Site
Bekijk de site van Organisator

Wendy Derksen, licht en vreugdevol leven

Terpstraat 9C
Groessen, Gelderland 6923 AN Nederland
+ Google Maps