Laden Evenementen

« Alle Evenementen

  • Dit evenement is voorbij.

Gratis Workshop Mindfulness

23 september 2023 @ 10:00 11:00

Wil je weten wat Mindfulness is? Wil je weten wat Mindfulness voor jou kan betekenen? Hoe een Mindfulnesstraining in zijn werk gaat? Wil je de trainer ontmoeten?

Dan ben je van harte welkom op deze open en gratis workshop op zaterdag 23 september 2023 om 10.00 uur aan de Terpstraat 9C in Groessen.

Het doel van deze workshop is dat je ontdekt wat Mindfulness is en wat het voor jou in jouw leven kan betekenen. Onderzoeken of het bij je past. Je krijgt informatie, we doen oefeningen, je ziet wie de trainer is en je hoort wat de voorwaarden zijn om eventueel deel te nemen aan de training.

In deze blog lees je hoe Mindfulness je kan helpen om meer in het Nu te leven en waarom “in het Nu leven” je helpt om meer ontspannen en tevreden te zijn.

Op maandag 9 oktober 2023 start er een Mindfulnesstraining in Groessen. Hier kun je je, als de informatie en de ervaringen je bevallen, direct aansluitend voor opgeven. Het aantal deelnemers voor de training is minimaal 3 en maximaal 6 personen.

In deze bijzondere, onzekere en stressvolle tijden gun ik iedereen de vaardigheden die deze mindfulnesstraining je kan bieden. Het zijn vaardigheden die je helpen om kalm en in balans te blijven, om te gaan met angst, onzekerheid en spanning.

Je kunt je hier aanmelden. Wil je aangeven dat het om de Workshop Mindfulness gaatf? Je ontvangt dan van mij een bevestiging van je aanmelding en praktische informatie over je deelname.

Je kunt eventueel ook geheel vrijblijvend een afspraak met me maken, live of online, zodat ik samen met jou kan onderzoeken of een Mindfulnesstraining bij jou past.

Graag tot dan!

Gegevens

Datum:
23 september 2023
Tijd:
10:00 – 11:00
Kosten:
Gratis
Evenement Categorie:
Evenement Tags:
, , , , , , , , , , , , , ,

Organisator

Wendy Derksen
Telefoon
0621593590
E-mail
info@wendyderksen.nl
Site
Bekijk de site van Organisator

Wendy Derksen, licht en vreugdevol leven

Terpstraat 9C
Groessen, Gelderland 6923 AN Nederland
+ Google Maps