Laden Evenementen

« Alle Evenementen

  • Dit evenement is voorbij.

Mindfulnesstraining

9 oktober 2023 @ 19:30 4 december 2023 @ 22:00

Gun jezelf minder stress, meer ontspanning en tevredenheid

Op maandag 9 oktober 2023 start er een 8-weekse Mindfulnesstraining. De training vindt plaats in de fijne, intieme trainingsruimte in de Terpstraat in Groessen. Vanwege de wetenschappelijk bewezen resultaten wordt de training door een aantal ziektekostenverzekeraars geheel of gedeeltelijk vergoedt. Ook als je de training niet vergoed krijgt is het zinvol om deze investering in jezelf te overwegen. Je staat na afloop anders in het leven, je gaat anders met situaties om en je voelt je soms een ander, prettiger, mens.

De locatie van de training

De training bestaat uit 8 sessies op donderdagavond van circa 2 tot 2,5 uur. Data zijn: 9, 23 en 30 oktober, 6, 13, 20 en 27 november en 4 december 2023 van 19.30 tot ca. 22.00 uur. Op zaterdag 25 november is er een Stilte- c.q. oefendag die deel uitmaakt van het programma. De groepsgrootte is minimaal 3 en maximaal 6 personen.

Door het volgen van de training vermindert stress en angst, krijg je rust en overzicht en merk je een positief effect bij allerlei stress- en spanningsgerelateerde klachten. De Mindfulnesstraining is een vaardigheidstraining. In de bijeenkomsten doe je samen oefeningen waardoor je inzicht krijgt in jezelf en je huidige situatie, je wordt daarbij ondersteunt door theorie, de trainer en je medecursisten.

Tussen de trainingssessies door ga je zelf aan de slag met opdrachten waardoor je de effecten van training zo veel mogelijk integreert in je dagelijks leven. Alles wat je in deze training leert helpt je om anders, met meer ontspanning en vreugde, in het leven te staan. En beter voor jezelf te zorgen.

De training bestaat uit verschillende oefeningen, meditaties en theorie. Je krijgt een half jaar toegang tot de online Licht&Vreugdevol Academy met oefeningen, audiobestanden, inspiratie en theoretische achtergronden zodat je ook daarna nog ondersteuning hebt bij het integreren van mindfulness in je dagelijks leven.

In dit blog lees je meer over hoe mindfulness je kan helpen om meer in het nu te leven. Ook kun je meedoen aan de gratis workshop  Mindfulness op zaterdag 23 september om 10.00 uur in Groessen waarin je geheel vrijblijvend kunt ervaren wat de training inhoudt. Ook is er ruimte om vragen te stellen.

Daarnaast is er voorafgaand aan de Mindfulnesstraining altijd een kosteloos live, online of telefonisch kennismakings- en intakegesprek. Kijk hier voor nadere informatie over inhoud, kosten, deelname.

Wil je meer weten? Neem dan contact met me op of plan meteen een gratis kennismakingsgesprek in. Ik vertel je er graag meer over en we onderzoeken samen of deze training bij je past. Je kunt je ook al vast aanmelden voor de training dan neem ik contact met je op voor een intake.

Je bent van harte welkom!

Gegevens

Begin:
9 oktober 2023 @ 19:30
Einde:
4 december 2023 @ 22:00
Kosten:
€385,00
Evenement Categorie:
Evenement Tags:
, , , , , , , , , , , , ,

Organisator

Wendy Derksen
Telefoon
0621593590
E-mail
info@wendyderksen.nl
Site
Bekijk de site van Organisator

Wendy Derksen, licht en vreugdevol leven

Terpstraat 9C
Groessen, Gelderland 6923 AN Nederland
+ Google Maps