Laden Evenementen

« Alle Evenementen

Stiltedag

25 november @ 09:30 16:00

Misschien kun jij beamen hoe heerlijk en weldadig het kan zijn om een hele dag helemaal stil te zijn. Je terugtrekken uit de drukte en niets hoeven. Ruimte nemen om te ervaren waar het voor jou werkelijk over gaat in dit moment in je leven.

Het is een intense en helende ervaring. Echt een dag om jezelf te gunnen, een dag voor jezelf, met jezelf, samen met anderen. Een dag van bezinning en naar binnen keren. Van rust. Om daarna opgeschoond en uitgerust naar huis te keren. Een cadeau voor jezelf. Het maximum aantal deelnemers hangt af van de locatie, is gemiddeld 8 tot 12.

De locatie van deze stiltedag wordt later bekend gemaakt en zal ergens in de omgeving van Arnhem / de Liemers zijn.

De indeling van de dag bestaat uit verschillende begeleide meditatieoefeningen zoals loop- en zitmeditaties, lichaamsoefeningen, pauzes daartussen maaltijden in stilte. 

Iedereen is welkom. Mensen met en zonder ervaring met mindfulness en meditatie. Je kunt op je eigen wijze en op je eigen niveau meedoen. De begeleiding is in handen van Wendy Derksen, mindfulnesstrainer en coach.

Progamma: Aankomst tussen 09.30 uur en 10.00 uur. Na een korte inleiding treed de stilte in. Rond het middaguur lunchen we samen in stilte. Neem voor de lunch iets mee dat je heel lekker vind en kunt delen met anderen. Neem mee voor maximaal een persoon, zodat er voor ieder genoeg is en niet teveel. De stilte wordt verbroken rond 15.30 uur waarna er gelegenheid is om de ervaringen met elkaar te delen en de dag samen af te ronden.

Kosten: 85 euro inclusief koffie, thee en fruit. Eventuele extra kosten vanuit de accomodatie worden later bekend gemaakt.

Meer informatie? Neem contact met me op.

Wil je meedoen? Meld je hier aan.

Gegevens

Datum:
25 november
Tijd:
09:30 – 16:00
Kosten:
€85,00
Evenement Categorieën:
,
Evenement Tags:
, , , ,

Organisator

Wendy Derksen
Phone
0621593590
Email
info@wendyderksen.nl
Website
Bekijk de site van Organisator