Individuele coaching

Kies het leven dat jij wilt

Zijn er obstakels, vaste denk-of gedragspatronen, die je belemmeren om de keuzes te maken die je zou willen maken? Om te leven zoals je zou willen leven? Om te genieten en te kunnen kiezen voor een leven in geluk? Dan is individuele begeleiding in een coachtraject een stap voor jou. Je krijgt handvatten, support, professionele en liefdevolle begeleiding om jouw antwoord en oplossing te vinden op je eigen levensvragen en verlangens. Zodat jij kunt kiezen voor het leven dat jij wilt.

Wendy_Derksen_Echt_Mooij_fotografie-6007

Wat is een coachtraject?

In een serie coachgesprekken onderzoek je samen met Wendy, in een gelijkwaardige relatie, je wensen, verlangens of je vraag. Je ontdekt en krijgt inzicht in de hindernissen, obstakels en soms oorzaken die ervoor zorgen dat je niet leeft zoals je wilt leven. Waardoor je niet doet wat je eigenlijk zou willen. Waardoor je niet de grootste, beste en leukste versie van jezelf kunt zijn. In de veilige setting van een coachgesprek leer je je hindernissen kennen. En je leert hoe jij met deze hindernissen om kunt gaan. Op jouw manier en binnen jouw mogelijkheden. Wendy coacht je met behulp van vragen, oefeningen en soms confronterend altijd betrokken en liefdevol. Zodat jij het leven kunt leiden dat jij wilt.

Wat zijn coachvragen?

De coachvragen kunnen betrekking hebben op je werk en op je prive-leven. Voorbeelden van coachvragen zijn:

 • Ik leef op de automatische piloot, er is steeds zoveel te doen dat ik de tijd niet neem om stil te staan en bewuste keuzes te maken. Wat maakt mij gelukkig?
 • Ik maak me altijd zo druk over dingen die op mijn werk /in mijn leven gebeuren, ik slaap er slecht van, ik pieker en maal en heb weinig energie.
 • Hoe kan ik zowel thuis als op de werkvloer in mijn kracht staan?
 • Hoe ga ik om met fysieke klachten / ouder worden / overgang / empty nest / einde werkperiode / ziekte partner / mantelzorg / ………..… Welke keuzes wil ik maken? Hoe kan ik het lichter en vreugdevoller maken?
 • Ik wil nu wil ik eindelijk eens voor mezelf zorgen en zelf voorop staan in de keuzes die ik maak
 • Ik wil genieten van mezelf, mijn leven en alles eruit halen wat er in zit (maar er nog niet uit is gekomen).
 • Ik wil mijn levenservaringen oogsten en de vruchten plukken, ervan genieten en onderzoeken hoe ik er anderen ook gelukkig mee kan maken.

Hoe werkt het?

Als je me belt of mailt maken we een afspraak voor een kosteloos intakegesprek om kennis te maken, te onderzoeken of ik degene ben die jou kan helpen en om samen te bepalen welke keuze voor jou het meest geschikt is op dit moment. Jij bepaalt waar je aan wilt werken. Soms is coaching het meest passend maar soms misschien ook wel een mindfulnesstraining. Of een combinatie van beide. Ik ben opgeleid als ACT-therapeut, Voice Dialogue facilitator, relatiecoach, onorthodox coach en mindfulness- en compassietrainer. Ik stem mijn aanpak op jou en je wensen af. De afspraken en doelen leggen we vast in een coachcontract. We spreken ook af hoe vaak en hoe intensief we elkaar zien gedurende een bepaalde periode. Tussen de gesprekken ga je zelf aan slag met opdrachten, reflectie en onderzoek. Zodat je leert en ervaart dat jij het kan. Dat het ook anders kan dan je altijd hebt gedaan. Dat het anders kan zijn dan het altijd is geweest. Na een afgesproken aantal gesprekken volgt een evaluatie, waarna de coaching kan worden voortgezet of beeindigd. Jij kiest. Voor mij is het belangrijk dat jij je doel bereikt.

Waar is het en wat zijn de kosten?

De coachsessies vinden plaats in mijn praktijkruimte in Groessen of on-line. Ook een wandelcoachsessie in de natuur behoort tot de mogelijkheden. Iedere coachsessie duurt ca. 75 minuten. Ik hanteer verschillende tarieven voor bedrijven of particulieren. De prijs voor particulieren is € 100 per sessie inclusief BTW. De prijs voor bedrijven is € 150 exclusief BTW.

Bep & Fatima

Ik vind het belangrijk dat coaching ook toegankelijk is voor mensen met een kleine beurs. Daarom ben ik coach bij Bep & Fatima. Bep & Fatima is een netwerk van coaches die op vrijwillige basis vrouwen coacht die het niet kunnen betalen. Misschien iets voor jou?

Mocht je het gevoel hebben dat je tussen wal en schip valt, behoor je niet tot de doelgroep van Bep & Fatima en kun je een regulier traject niet betalen? Neem dan contact op, dan bekijk ik samen met jou wat de mogelijkheden zijn.

Neem contact op voor een gratis kennismakingsgesprek.

 • Je beschikt duidelijk over een arsenaal aan tools en een berg ervaring, om iemand op weg te helpen. Je werkt volgens een heldere structuur met vooraf gestelde coachingsdoelen. Die boden houvast.  Ik had echter altijd het gevoel dat we samen bepaalden of die nog pasten en wat een goed vervolg zou zijn.  Mooi vond ik dat je heel goed aanvoelt wat ik nodig had, soms bevestiging, soms een extra duwtje in de rug. En je oordeelde nooit.
 • Inge
  Wendy biedt een fijne mix van theorie, psychologie en coaching. En dat combineert ze met een opening naar spiritualiteit. Dat werkt heel goed, omdat er zo veel invalshoeken te ontdekken zijn. Het traject met Wendy heeft mij veel inzichten opgeleverd en nieuwe deuren geopend.
  Inge
 • M.A.
  Ik heb veel gehad aan de gesprekken met jou, je tips en de oefeningen die je meegaf. De gesprekken waren prettig, veilig en zetten me altijd aan het denken.
  M.A.