Mijn aanbod

Wil je lekker in je vel zitten? Je energiek en vitaal voelen? Genieten en plezier hebben in je leven? Weer meer in flow komen met wie je bent en wat je doet?

Energie, lekker in je vel zitten is een goede graadmeter om te bij jezelf te checken hoe het met je gaat. Soms zit je even in een energie-dip, soms duurt het langer en soms heb je het niet door omdat je er al zo aan gewend bent. Soms ben je even de verbinding met jezelf kwijt. Of weet je niet meer goed wat voor jou nu belangrijk is en welke keuzes je wilt maken. Wat heb jij nodig om een tevreden en gelukkig mens te zijn? Om van je leven te genieten? Deze activiteiten helpen je om (weer) bij jezelf te komen, bewuster te worden van wat jij nodig hebt om lichter en vreugdevoller te leven.

Kom jouw geluk plukken

Wil je weer even bij jezelf inchecken? Echt voelen hoe het met je gaat en wat je nodig hebt? Welk fruit er bij jou geplukt, gevoed of geplant wil worden? Weer in een flow komen met je leven of juist loslaten? Of misschien gewoon genieten van de rijkdom van jouw vruchten? Van jezelf, je lichaam, de stilte en alles wat er in jou beweegt? Dan zijn de Pluk-je-gelukdagen voor jou. Een prettige en krachtige workshop om op te laden, te genieten en licht en vreugdevol je eigen spoor weer te volgen of te trekken. Kom jij jouw geluk plukken?

Gun jezelf ontspanning en geluk

Wil je echt anders in het leven staan, met meer rust, ontspanning en tevredenheid? Lichter en vreugdevoller? Wil je beter voor jezelf zorgen? Wil je een aardiger mens zijn: voor jezelf en de wereld om je heen? Neem dan deel aan de Mindfulnesstraining.  Je ontdekt wat je nodig hebt om goed voor jezelf te zorgen. Je leert een andere levenshouding aan. Je wordt bewust van het hier en nu, zonder te willen oordelen of veranderen. Je wordt helderder, bewuster en leeft meer vanuit jezelf. De vaardigheden die je leert zijn duurzaam. Je leven zal na de training anders zijn dan ervoor.

Kies het leven dat jij wilt

Zijn er obstakels, vaste denk-of gedragspatronen, die je belemmeren om de keuzes te maken die je zou willen maken? Om te leven zoals je zou willen leven? Om te genieten en te kunnen kiezen voor een leven in geluk? Dan is individuele begeleiding in een coachtraject een stap voor jou, eventueel in combinatie met een Mindfulnesstraining. Je krijgt handvatten, support en professionele begeleiding om jouw antwoord en oplossing te vinden op je eigen levensvragen en verlangens. Zodat jij kunt kiezen voor het leven dat jij wilt.