Pluk-je-geluk dagen

Kom jouw geluk plukken

Een gelukkig mens is een mens die dapper omgaat met zijn of haar lot en die iedere uitdaging ziet als een cadeau dat uitgepakt wil worden. Je levenslot bepaal je niet zelf. Er zijn zoveel krachten waar we weinig invloed op hebben. Wat je wel kunt beinvloeden is de manier waarop je omgaat met je leven. Dat is jouw vrije keuze en dat is wat jou gelukkig maakt, of niet. Hoe maak jij contact met jouw eigen-wijsheid?

Wendy_Derksen_PlukAppels

Omarm je leven

Het leven is een cyclus, alles gaat voorbij en begint weer opnieuw. Dag en nacht. Zomer en winter. Jong en oud. Een jaar is ook een cyclus. Een dag is een cyclus. En jouw leven is een cyclus en bestaat uit meerdere cycli. Leven is een continue afstemming op wat het leven van je vraagt en wat jij nodig hebt.

Op jezelf afstemmen

Op de pluk-je-geluk dagen stem je je af op jezelf. En op de bewegingen in jouw leven. Je luistert weer naar je innerlijke stem, hoe die voor jou ook moge klinken. Je tunet dieper in op de waarheid van je hart en je wordt je bewuster van de tekenen van je ziel. Je voelt, hoort of ervaart welk deel van jou meer aandacht nodig heeft. Wat jij nodig hebt. En je ontdekt welke vermogens en talenten jij hebt die je daarbij helpen. Welke van jouw, misschien wel overrijpe vruchten, wil jij plukken? Of misschien zijn ze nog helemaal niet rijp en hebben ze extra aandacht en zorg nodig?

Gevoed met wijsheid

Aan het einde van de dag ben jij opgeladen, wijzer en heb je jezelf gevoed met je eigen-wijsheid, inzichten en gewoon heel veel plezier. Zodat je lichter en vreugdevoller leeft en weer meer van het leven kunt genieten.

Iedere keer anders

Meebewegend met de seizoenen wordt je meegenomen in verschillende meditatievormen, dans, stilte, creativiteit, schrijven, contact, fysieke oefeningen, binnen of buiten, in de natuur of in een zaal. Altijd starten we met verbinding maken, op welke manier dan ook. En vanuit daar volgen we de flow waarbij ik zorg draag voor afstemmen, veiligheid en oefeningen die je helpen. Jij zorgt voor het volgen van je eigen gevoel en het luisteren naar je eigen stem. Altijd ruimte voor wat jij nodig hebt. Liefdevol, accepterend en binnen je eigen grenzen. Aan het einde van de dag ronden we samen af en ga je gevoed en gesteund naar huis.

Prettige locaties

De pluk-je-geluk dagen zijn op fijne locaties binnen en buiten. Een mooie plek waar je je op je gemak en veilig voelt. Kijk hier voor de komende pluk-je-geluk-dagen.