Laden Evenementen

« Alle Evenementen

  • Dit evenement is voorbij.

Gratis Workshop Zelfcompassie

20 september 2023 @ 10:00 11:00

Het doel van deze workshop is dat je ontdekt wat Zelfcompassie is en wat het voor jou in jouw leven kan betekenen. Onderzoeken of het bij je past.

Ben je benieuwd of nieuwsgierig? Dan ben je op woensdag 20 september 2023 om 10.00 uur van harte welkom in de open en gratis workshop in mijn fijne en intieme trainingsruimte in de Terpstraat in Groessen. Je krijgt informatie, we doen oefeningen, je ziet wie de trainer is en je hoort wat de voorwaarden zijn om eventueel deel te nemen aan de training en er is ruimte om vragen te stellen.

Het maximum aantal deelnemers aan de workshop en aan de training is 6 personen. De eerstvolgende training Zelfcompassie start op woensdagochtend 4 oktober 2023. Je kunt je na afloop van de workshop eventueel meteen aanmelden als er nog plek is.

Om je alvast wat meer te weten over Zelfcompassie kun je ook mijn blog over “Zelfkritiek of Houden van jezelf” lezen.

Je kunt je hier aanmelden. Geef aan dat je je aanmeldt voor deze gratis workshop en je ontvangt een bevestiging van je aanmelding en praktische informatie over je deelname. Je kunt ook geheel vrijblijvend een afspraak met me maken, live of online, zodat ik samen met jou kan onderzoeken of deze training bij jou past.

Graag tot dan!

Gegevens

Datum:
20 september 2023
Tijd:
10:00 – 11:00
Kosten:
Gratis
Evenement Categorie:
Evenement Tags:
, , , , , , , , ,

Organisator

Wendy Derksen
Telefoon
0621593590
E-mail
info@wendyderksen.nl
Site
Bekijk de site van Organisator

Wendy Derksen, licht en vreugdevol leven

Terpstraat 9C
Groessen, Gelderland 6923 AN Nederland