Laden Evenementen

« Alle Evenementen

  • Dit evenement is voorbij.

Gratis Workshop Mindfulness & Zelfcompassie

28 augustus 2021 @ 11:00 - 12:00

Gratis

In deze workshop krijg je informatie over Mindfulness en Zelfcompassie. Wil je weten wat Mindfulness is? Wil je weten wat Mindfulness voor jou kan betekenen? Hoe een Mindfulnesstraining in zijn werk gaat? Wil je weten wat een Zelfcompassietraining is? Wil je weten wat het voor jou betekent als je meer zelfcompassie in je leven hebt?

Het doel van deze workshop is dat je ontdekt wat Mindfulness en wat Zelfcompassie is en wat het voor jou in jouw leven kan betekenen. Onderzoeken of het bij je past. Je krijgt informatie, we doen oefeningen, je ziet wie de trainer is en je hoort wat de voorwaarden zijn om eventueel deel te nemen aan de training.

Dan ben je op zaterdag 28 augustus om 11.00 uur van harte welkom in de open en gratis workshop in mijn prettige trainingsruimte in de Terpstraat in Groessen. Je krijgt informatie, we doen oefeningen, je ziet wie de trainer is en je hoort wat de voorwaarden zijn om eventueel deel te nemen aan de training en er is ruimte om vragen te stellen. Het maximum aantal deelnemers aan de workshop en aan de training is 4-5. E.e.a. is afhankelijk van al dan niet gewijzigde regelgeving i.v.m. Covid19. Als de live workshop en trainingsessies vanwege eventueel een hernieuwde lockdown niet door kunnen gaan dan worden deze online gegeven.

In deze blog lees je hoe Mindfulness je kan helpen om meer in het Nu te leven. Om je alvast wat meer te weten over Zelfcompassie kun je ook mijn blog over “Zelfkritiek of Houden van jezelf” lezen.

Op maandag 13 september 2021 start er ’s avonds een “live” groepstraining Groessen. Hier kun je je, als de informatie en de ervaringen je bevallen, voor opgeven. Voorafgaand aan de training is er eerst een intakegesprek.

Op woensdagochtend 8 september start er ’s ochtends een Zelfcompassietraining van 8 sessies in Groessen. Hier kun je je aansluitend aan de workshop, als de informatie en de ervaringen je bevallen, voor opgeven.

Als je je hier aanmeldt en aangeeft bij welke workshop je aanwezig wilt zijn dan ontvang je bevestiging van je aanmelding en praktische informatie over je deelname. Je kunt ook geheel vrijblijvend een afspraak met me maken, live of online, zodat ik samen met jou kan onderzoeken of deze training bij jou past.

Graag tot dan!

Gegevens

Datum:
28 augustus 2021
Tijd:
11:00 - 12:00
Kosten:
Gratis
Evenement Categorie:
Evenement Tags:
, , , , , , , , ,

Locatie

Wendy Derksen, licht en vreugdevol leven
Terpstraat 9C
Groessen, Gelderland 6923 AN Nederland
+ Google Maps

Organisator

Wendy Derksen
Telefoon
0621593590
E-mail
info@wendyderksen.nl
Bekijk de site van Organisator