Laden Evenementen

« Alle Evenementen

  • Dit evenement is voorbij.

Gratis Workshop Mindfulness

28 augustus 2021 @ 09:30 - 10:30

Gratis

Wil je weten wat Mindfulness is? Wil je weten wat Mindfulness voor jou kan betekenen? Hoe een Mindfulnesstraining in zijn werk gaat? Wil je de trainer ontmoeten?

Dan ben je van harte welkom op deze open en gratis workshop op zaterdag 28 augustus om 9.30 uur aan de Terpstraat 9C in Groessen.

Het doel van deze workshop is dat je ontdekt wat Mindfulness is en wat het voor jou in jouw leven kan betekenen. Onderzoeken of het bij je past. Je krijgt informatie, we doen oefeningen, je ziet wie de trainer is en je hoort wat de voorwaarden zijn om eventueel deel te nemen aan de training.

In deze blog lees je hoe Mindfulness je kan helpen om meer in het Nu te leven.

Op maandag 13 september 2021 start er ‘s avonds een “live” groepstraining Groessen. Hier kun je je, als de informatie en de ervaringen je bevallen, voor opgeven. Het maximale aantal deelnemers voor de trainingen en voor deze workshop is 4-5 personen. Uiteraard onder voorbehoud van veranderende regelgeving rond Covid19. Als deze workshop en (een gedeelte van) de training niet ‘live’ kan worden gegeven dan gaat hij online.

In deze bijzondere, onzekere en stressvolle tijden gun ik iedereen de vaardigheden die deze mindfulnesstraining je kan bieden. Het zijn vaardigheden die je helpen om kalm en in balans te blijven, om te gaan met angst, onzekerheid en spanning.

Als je je hier aanmeldt en aangeeft bij welke workshop je aanwezig wilt zijn dan ontvang je bevestiging van je aanmelding en praktische informatie over je deelname. Je kunt ook geheel vrijblijvend een afspraak met me maken, live of online, zodat ik samen met jou kan onderzoeken of een Mindfulnesstraining bij jou past.

Graag tot dan!

Gegevens

Datum:
28 augustus 2021
Tijd:
09:30 - 10:30
Kosten:
Gratis
Evenement Categorie:
Evenement Tags:
, , , , , , , , , , , , , ,

Locatie

Wendy Derksen, licht en vreugdevol leven
Terpstraat 9C
Groessen, Gelderland 6923 AN Nederland