Laden Evenementen

« Alle Evenementen

  • Dit evenement is voorbij.

Mindfulnesstraining in Groessen

13 september 2021 @ 19:30 - 8 november 2021 @ 22:00

€325,00

Gun jezelf minder stress, meer plezier en ontspanning

Op  13 september 2021 start er een 8-weekse Mindfulnesstraining in Groessen. De training vindt plaats in mijn fijne, intieme trainingsruimte in de Terpstraat in Groessen. Uiteraard wordt er rekening gehouden met de dan geldende Coronaregels. Mocht er weer een lockdown noodzakelijk zijn, wordt de training online voortgezet.

De locatie van de training

De groepsgrootte is maximaal 4 – 5 personen. De training bestaat uit 8 sessies op maandagavond van circa 2 tot 2,5 uur. Data zijn: 13, 20, 27 september, 4, 11, 18 oktober en 1 en 8 november van 19.30 tot ca. 22.00 uur.

Door het volgen van de training vermindert stress en angst, krijg je rust en overzicht en merk je een positief effect bij allerlei stress-gerelateerde klachten. De Mindfulnesstraining is een vaardigheidstraining. In de bijeenkomsten doe je samen oefeningen waardoor je inzicht krijgt in jezelf en je huidige situatie, je wordt daarbij ondersteunt door theorie, de trainer en je medecursisten. Tussen de trainingssessies door ga je zelf aan de slag met opdrachten. Alles wat je in deze training leert helpt je om anders, met meer ontspanning en vreugde, in het leven te staan.

In dit blog lees je meer over hoe mindfulness je kan helpen om meer in het nu te leven.

Op 30 oktober is er een “live” Stilte- c.q. oefendag, de locatie is nog niet bekend. Deze dag maakt optioneel deel uit maakt van dit 8-weekse programma. De deelnemers aan de training kunnen hier tegen een sterk gereduceerd tarief aan meedoen.

Voorafgaand aan de Mindfulnesstraining is er altijd een kosteloos live, online of telefonisch kennismakings- en intakegesprek. Kijk hier voor nadere informatie over inhoud, kosten, deelname. Je kunt hier zelf alvast vrijblijvend een kennismakings- en intakegesprek inplannen. Je kunt je ook al vast aanmelden voor de training dan neem ik contact met je op voor een intake.

Wil je meer weten? Meldt je dan aan voor de gratis kennismakingsles op zaterdag 28 augustus om 9.30 uur in de Terpstraat in Groessen. Het maximaal aantal deelnemers is 5, mochten er meer mensen mee willen doen dan er plaatsen zijn dan zoek ik nog een tweede extra moment.

Je bent van harte welkom!

Gegevens

Begin:
13 september 2021 @ 19:30
Einde:
8 november 2021 @ 22:00
Kosten:
€325,00
Evenement Categorie:
Evenement Tags:
, , , , , , , , , , , , ,

Locatie

Wendy Derksen, licht en vreugdevol leven
Terpstraat 9C
Groessen, Gelderland 6923 AN Nederland
+ Google Maps

Organisator

Wendy Derksen
Telefoon
0621593590
E-mail
info@wendyderksen.nl
Bekijk de site van Organisator