Laden Evenementen

« Alle Evenementen

Online Stiltedag

27 maart @ 09:30 - 16:00

€60,00

 Een hele dag in Stilte zijn. Je kunt er soms zo naar verlangen, je terugtrekken uit alle drukte en niets hoeven. Ruimte nemen om te ervaren waar het voor jou werkelijk over gaat. Het is een ongelofelijke ervaring. Echt een dag om jezelf te gunnen, een dag voor jezelf, met jezelf, samen met anderen. Een dag van bezinning en naar binnen keren. Van rust. Om daarna opgeschoond en uitgerust naar huis te keren. Een cadeau voor jezelf. Het is rijke verdieping en aanvulling op de mindfulnesstraining(en) en andere meditatie ervaringen. 

Deze Stiltedag is Online. Je kunt er aan deelnemen op je eigen plek, thuis of misschien wel ergens anders waar je een goede internet verbinding hebt.

De indeling van de dag bestaat uit verschillende begeleide meditatieoefeningen zoals loop- en zitmeditaties, lichaamsoefeningen, pauzes daartussen maaltijden in stilte. Je kunt eventueel ook naar buiten gaan. 

Iedereen is welkom. Mensen met en zonder ervaring met mindfulness en meditatie. Je kunt op je eigen wijze en op je eigen niveau meedoen. De begeleiding is in handen van Wendy Derksen, mindfulnesstrainer en coach.

Progamma: We starten de dag samen om 9.45 uur. We maken kennis met elkaar en je krijgt intructies en uitleg van Wendy.  Na een korte inleiding treed de stilte in. Rond het middaguur lunchen je in stilte. Zorg goed voor jezelf en maak iets wat je heel erg lekker vindt. Het bereiden en eten van de maaltijd doe je in stilte en het liefst alleen. De stilte wordt verbroken rond 15.30 uur waarna er gelegenheid is om de ervaringen met elkaar te delen en de dag samen af te ronden.

Kosten: 60 euro

Meer informatie? Neem contact met me op of plan geheel vrijblijvend een afspraak in. Wil je meedoen? Je bent van  harte welkom. Je kunt je hier opgeven

 

Gegevens

Datum:
27 maart
Tijd:
09:30 - 16:00
Kosten:
€60,00
Evenement Categorieën:
,
Evenement Tags:
, , , ,

Organisator

Wendy Derksen
Telefoon:
0621593590
E-mail:
info@wendyderksen.nl
Site:
www.wendyderksen.nl