Laden Evenementen

« Alle Evenementen

  • Dit evenement is voorbij.

Compassie-Stiltedag in ‘t Duifje in Arnhem

27 maart 2022 @ 09:30 - 16:00

€80,00
Stiltedag in Boerderij 't Duifje

Een hele dag in Stilte zijn met liefdevolle en milde aandacht voor jezelf op een fijne locatie aan de rand van Arnhem. Ruimte nemen om te ervaren waar het voor jou werkelijk over gaat op dit moment in jouw leven. Goed voor jezelf zorgen en liefdevol jezelf bij jezelf zijn. Jezelf onderdompelen in zelfcompassie zodat je weer een boost krijgt en compassie weer meer deel gaat uitmaken van je leven. Laat je inspireren door nieuwe inzichten en nieuwe oefeningen. Gun jezelf deze dag vol liefdevolle vriendelijkheid voor jezelf en anderen. Het is een cadeautje.

De indeling van de dag bestaat uit verschillende begeleide zelfcompassiemeditaties en oefeningen, lichaamsoefeningen, mindful communiceren, stiltemeditaties, pauzes daartussen koffie en thee en maaltijden in stilte. Bij mooi weer vinden er ook oefeningen buiten plaats. 

Voor wie: Heb je korter of langer geleden een zelfcompassietraining gedaan en voel je de behoefte om je vaardigheden en ervaring weer actief te gebruiken of op te frissen? Wil je je gewoon weer even helemaal onderdompelen in liefdevolle vriendelijkheid? Dan is deze dag voor jou. De begeleiding is in handen van Wendy Derksen, mindfulness- en zelfcompassietrainer en coach.

Programma: Vanaf 9.30 uur kun je rustig binnendruppelen en jezelf settelen met een kopje koffie of thee. Je maakt kennis met je mededeelnemers. Het zijn er maximaal acht. Het programma start om 10.00 uur. Na een korte inleiding treed de stilte in. Tijdens het programma zijn we zo veel mogelijk in stilte alleen tijdens een aantal oefeningen communiceren we mindful met elkaar. Rond het middaguur lunch  je in stilte. Je neemt je eigen lunch mee. Zorg goed voor jezelf en maak iets wat je heel erg lekker vindt. Tussen de oefensessies door zijn er pauzes waarin je even een kopje thee of koffie kunt drinken of naar buiten kunt gaan. 

De stilte wordt verbroken rond 15.30 uur waarna er gelegenheid is om de ervaringen met elkaar te delen en de dag samen af te ronden.

Kosten:  80,00 euro

Meer informatie? Neem contact met me op of plan geheel vrijblijvend een afspraak in

Gegevens

Datum:
27 maart 2022
Tijd:
09:30 - 16:00
Kosten:
€80,00
Evenement Categorieën:
,
Evenement Tags:
, , , ,

Locatie

Gezondheidscentrum Boerderij ‘t Duifje
Oude Huissenseweg 4
Arnhem, Oude Huissenseweg 4 6834GS
Telefoon
0621593590
Bekijk de site van Locatie

Organisator

Wendy Derksen
Telefoon
0621593590
E-mail
info@wendyderksen.nl
Bekijk de site van Organisator