Laden Evenementen

« Alle Evenementen

Stiltedag in het Klooster in Huissen *VOL*

30 oktober @ 09:30 - 16:00

€95,00

****VOLgeboekt. Je kunt je eventueel aanmelden voor een plek op de wachtlijst via Contact

 Een hele dag in Stilte zijn. Je kunt er soms zo naar verlangen, je terugtrekken uit alle drukte en niets hoeven. Ruimte nemen om te ervaren waar het voor jou werkelijk over gaat. Het is een ongelofelijke ervaring. Echt een dag om jezelf te gunnen, een dag voor jezelf, met jezelf, samen met anderen. Een dag van bezinning en naar binnen keren. Van rust. Om daarna opgeschoond en uitgerust naar huis te keren. Een cadeau voor jezelf. Het is rijke verdieping en aanvulling op de mindfulnesstraining(en) en andere meditatie ervaringen. 

De Stiltedag vindt plaats In de fijne en bezielende locatie van het Klooster in Huissen. Een heerlijke locatie, gemaakt is voor stilte en bezinning. Het maximum aantal deelnemers is 8 zodat we in alle rust en stilte wel goed afstand kunnen houden.

De indeling van de dag bestaat uit verschillende begeleide meditatieoefeningen zoals loop- en zitmeditaties, lichaamsoefeningen, pauzes daartussen maaltijden in stilte. Bij mooi en droog weer gaan we naar buiten. 

Iedereen is welkom. Mensen met en zonder ervaring met mindfulness en meditatie. Je kunt op je eigen wijze en op je eigen niveau meedoen. De begeleiding is in handen van Wendy Derksen, mindfulnesstrainer en coach.

Progamma: Aankomst tussen 09.30 uur en 10.00 uur. Na een korte inleiding treed de stilte in. Rond het middaguur lunchen we samen in stilte. Neem voor de lunch iets mee dat je heel lekker vind en kunt delen met anderen. Neem mee voor maximaal een persoon, zodat er voor ieder genoeg is en niet teveel. De stilte wordt verbroken rond 15.30 uur waarna er gelegenheid is om de ervaringen met elkaar te delen en de dag samen af te ronden.

Kosten: 95 euro inclusief lunchbuffet, koffie en thee

Meer informatie? Neem contact met me op.

Wil je meedoen? Helaas is de dag op dit moment volgeboekt. Je kunt je via een mailtje opgeven voor de wachtlijst dan wordt je geinformeerd als er iemand uitvalt. 

Gegevens

Datum:
30 oktober
Tijd:
09:30 - 16:00
Kosten:
€95,00
Evenement Categorieën:
,
Evenement Tags:
, , , ,

Locatie

Dominicanenklooster Huissen
Stadsdam 1
Huissen, 6851 AH Nederland
+ Google Maps

Organisator

Wendy Derksen
Telefoon:
0621593590
E-mail:
info@wendyderksen.nl
Site:
www.wendyderksen.nl