Laden Evenementen

« Alle Evenementen

  • Dit evenement is voorbij.

Zelfcompassietraining in Groessen (start bij vier aanmeldingen)

29 oktober 2021

€225,00

Hoe vriendelijk ben jij voor jezelf?

Als een vriend of vriendin, of misschien zelfs een vreemde in de problemen of een crisis zit kunnen we vaak wel meeleven en meevoelen. Als wij het zelf moeilijk hebben dan is het soms lastig om vriendelijk en zacht voor onszelf te zijn. Hoe vaak komt het niet voor dat je in plaats daarvan kritisch, boos en beschuldigend naar jezelf toe bent. Vervolgens voel je je nog slechter.

We verlangen allemaal naar liefdevolle steun en erkenning van anderen. Maar we vergeten of hebben niet geleerd om onszelf deze steun te geven. Om liefdevol en vriendelijk naar onszelf te kijken. Het goede nieuws is, het is een vaardigheid die iedereen kan ontwikkelen. Sterker nog, je kunt het al en doet het wel bij anderen, maar niet bij jezelf.

Als je leert om jezelf te steunen en vriendelijk voor jezelf te zijn op momenten dat je het moeilijk hebt, dan merk je dat je bevrijdt uit de vicieuze cirkel van negatieve gedachten en emoties. Het geeft je letterlijk een ander gevoel, fysiek, mentaal en emotioneel. Je wordt minder kritisch en gestresst, je krijgt meer zelfvertrouwen, je veerkracht wordt groter, je wordt gelukkiger en tevredener en fysiek gezonder.

De training in Zelfcompassie is een training waar iedereen bij gebaat is. Je innerlijke kracht en veerkracht groeit, je krijgt een natuurlijke bondgenoot voor iedere levenssituatie. Het is zo bevrijdend als je inziet dat je niet perfect bent en toch van jezelf kunt houden.

Inhoud van de training

De training vindt plaats in mijn fijne, intieme trainingsruimte in de Terpstraat in Groessen. Uiteraard wordt er rekening gehouden met de dan geldende Coronaregels. Mocht er weer een lockdown noodzakelijk zijn, wordt de training online voortgezet.

De groepsgrootte is maximaal 4 – 5. De training bestaat uit 8 sessies van circa 2 uur. Dag en tijd wordt vastgesteld in overleg met degenen die zich hebben aangemeld. De training bestaat uit verschillende oefeningen, meditaties en theorie. Je ontvangt support van de trainer en de mede-deelnemers, handouts en audiobestanden. De training is een waardevolle verdieping van en aanvulling op de mindfulness- en een ACT-training of -coaching. De vaardigheden die je daar hebt geleerd helpen je om de oefeningen sneller te begrijpen en te doen. Tussen de trainingssessies door ga je zelf aan de slag met opdrachten. In dezelfde week start er ook een online training. Als je een van de woensdagochtenden niet kunt, kun je altijd bij de online avondsessie aansluiten waardoor je een gemiste les kunt inhalen.

Speciaal voor jou

Omdat ik deze training in september voor het eerst ‘live’ organiseer in mijn fijne trainingsruimte in Groessen, en omdat ik iedereen de vaardigheden gun om flexibel en vreugdevol in het leven te staan, bied ik deze training aan tegen gereduceerd tarief. De training kost 225 euro in plaats van 275,00 euro.

Kennismaken, meer informatie en aanmelden

Wil je meer weten? Maak een afspraak, live of online, ik vertel je er graag meer over en onderzoek met jou of de training bij je past.  Hierna kun je definitief besluiten of je deel wilt nemen of niet. Je kunt eventueel ook meedoen aan de gratis kennismakingsworkshop Zelfcompassie op zaterdag 28 augustus om 11.00 uur. En je leest meer in dit blog: Zelfkritiek of houden van jezelf.

Wil je meedoen? Meld je dan hier aan.

 

Gegevens

Datum:
29 oktober 2021
Kosten:
€225,00
Evenement Categorie:
Evenement Tags:
, , , , , , , , , , ,

Locatie

Wendy Derksen, licht en vreugdevol leven
Terpstraat 9C
Groessen, Gelderland 6923 AN Nederland
+ Google Maps

Organisator

Wendy Derksen
Telefoon
0621593590
E-mail
info@wendyderksen.nl
Bekijk de site van Organisator