Laden Evenementen

« Alle Evenementen

  • Dit evenement is voorbij.

Gratis Online Workshop Zelfcompassie

10 januari 2022 @ 19:30 - 20:30

Gratis

In deze workshop krijg je informatie over en ervaar je wat Zelfcompassie is en wat het in jouw leven kan betekenen. Wil je weten wat een Zelfcompassietraining is? Hoe de training is opgebouwd en wat het voor jou betekent als je meedoet?

Het doel van deze workshop is dat je ontdekt wat Zelfcompassie is en wat het voor jou in jouw leven kan betekenen. Onderzoeken of het bij je past. Je krijgt informatie, we doen oefeningen, je ziet wie de trainer is en je hoort wat de voorwaarden zijn om eventueel deel te nemen aan de training. Ook ontdek je hoe het is om deze training online te doen.

Om je alvast wat meer te weten over Zelfcompassie kun je ook mijn blog over “Zelfkritiek of Houden van jezelf” lezen.

Op maandag 17 januari 2022 start er online compassietraining training.  Hier kun je je, als de informatie en de ervaringen in de kennismakingsworkshop je bevallen, voor opgeven.

Als je je aanmeldt en aangeeft bij welke workshop je aanwezig wilt zijn dan ontvang je bevestiging van je aanmelding en praktische informatie over je deelname. Je kunt ook geheel vrijblijvend een afspraak met me maken, live of online, zodat ik samen met jou kan onderzoeken of deze training bij jou past.

Graag tot dan!

Gegevens

Datum:
10 januari 2022
Tijd:
19:30 - 20:30
Kosten:
Gratis
Evenement Categorie:
Evenement Tags:
, , , , , , , , ,

Organisator

Wendy Derksen
Telefoon
0621593590
E-mail
info@wendyderksen.nl
Bekijk de site van Organisator