Laden Evenementen

« Alle Evenementen

  • Dit evenement is voorbij.

Online Zelfcompassietraining van 275,- voor 137,50 jubileumkorting

7 februari 2022 @ 19:30 - 11 april 2022 @ 21:30

€137,50

Hoe vriendelijk ben jij voor jezelf?

Als een vriend of vriendin, of misschien zelfs een vreemde in de problemen of een crisis zit kunnen we vaak wel meeleven en meevoelen. Als wij het zelf moeilijk hebben dan is het soms lastig om vriendelijk en zacht voor onszelf te zijn. Hoe vaak komt het niet voor dat je in plaats daarvan kritisch, boos en beschuldigend naar jezelf toe bent. Vervolgens voel je je nog slechter.

We verlangen allemaal naar liefdevolle steun en erkenning van anderen. Maar we vergeten of hebben niet geleerd om onszelf deze steun te geven. Om liefdevol en vriendelijk naar onszelf te kijken. Het goede nieuws is, het is een vaardigheid die iedereen kan ontwikkelen. Sterker nog, je kunt het al en doet het wel bij anderen, maar niet bij jezelf.

Als je leert om jezelf te steunen en vriendelijk voor jezelf te zijn op momenten dat je het moeilijk hebt, dan merk je dat je bevrijdt uit de vicieuze cirkel van negatieve gedachten en emoties. Het geeft je letterlijk een ander gevoel, fysiek, mentaal en emotioneel. Je wordt minder kritisch en gestresst, je krijgt meer zelfvertrouwen, je veerkracht wordt groter, je wordt gelukkiger en tevredener en fysiek gezonder.

De training in Zelfcompassie is een training waar iedereen bij gebaat is. Je innerlijke kracht en veerkracht groeit, je krijgt een natuurlijke bondgenoot voor iedere levenssituatie. Het is zo bevrijdend als je inziet dat je niet perfect bent en toch van jezelf kunt houden.

Inhoud van de training

De training bestaat uit 8 sessies van circa anderhalf uur en bestaat uit verschillende oefeningen, meditaties en theorie. Je ontvangt support van de trainer en de mede-deelnemers. Je krijgt gedurende 20 weken toegang tot de Licht en Vreugdevol Academie met daarin oefeningen, opdrachten, meditaties en theorie. De training is een waardevolle verdieping van en aanvulling op de mindfulness- en een ACT-training of -coaching. De vaardigheden die je daar hebt geleerd helpen je om de oefeningen sneller te begrijpen en te integreren in je leven. Tussen de trainingssessies door ga je zelf aan de slag met oefensuggesties en de meditaties die je kunt vinden in de Academy. Meedoen is eenvoudig. Je hebt alleen een computer (smartphone, tablet) en een goede internetverbinding nodig. Een trainingsessie kan in overleg met de deelnemers opgenomen en blijft een week beschikbaar. Als je een les mist kun je altijd zo de gemiste sessie inhalen. De groepsgrootte is maximaal 8 deelnemers

Kennismaken, meer informatie en aanmelden

Data zijn 7, 14 en 21 februari, 7, 14 en 21 maart, 4 en 11 april. Op maandagavond van 19.30 tot 21.30 uur.

In verband met het 20-jarig bestaan van mijn bedrijf bied ik de training met een aantrekkelijke korting aan voor 137,50 euro.

Ben je geinteresseerd? Wil je meer weten? Ik vertel je er graag meer over. Neem dan contact op of plan een gratis live of online kennismakingsgesprek, waarna je definitief kunt besluiten of je deel wilt nemen of niet.

Je kunt je ook meteen aanmelden. Je bent van harte welkom!

 

Gegevens

Begin:
7 februari 2022 @ 19:30
Einde:
11 april 2022 @ 21:30
Kosten:
€137,50
Evenement Categorieën:
,
Evenement Tags:
, , , , , , , , ,

Organisator

Wendy Derksen
Telefoon
0621593590
E-mail
info@wendyderksen.nl
Bekijk de site van Organisator