Laden Evenementen

« Alle Evenementen

  • Dit evenement is voorbij.

Gratis Online Workshop Mindfulness

27 januari 2022 @ 19:30 - 20:30

Gratis

Wil je weten wat Mindfulness is? Wil je weten wat Mindfulness voor jou kan betekenen? Hoe een Mindfulnesstraining in zijn werk gaat? En hoe het is om online te trainen?

Dan ben je van harte welkom op deze open en gratis online workshop. Het doel van deze workshop is dat je ontdekt wat Mindfulness is en wat het voor jou in jouw leven kan betekenen. Onderzoeken of het bij je past. Je krijgt informatie, we doen oefeningen, je ziet wie de trainer is en je hoort wat de voorwaarden zijn om eventueel deel te nemen aan de training.

Op donderdag 10 februari 2022 start er ‘s avonds een online training. Hier kun je je, als de informatie en de ervaringen je bevallen, voor opgeven. Het maximale aantal deelnemers voor de trainingen is 8. Hier vindt je meer informatie. Je kunt als inspiratie en om meer te weten over Mindfulenss ook  “In het nu leren leven” lezen.

In deze bijzondere, onzekere en stressvolle tijd gun ik iedereen de vaardigheden die deze mindfulnesstraining je kan bieden. Het zijn vaardigheden die je helpen om kalm en in balans te blijven, om te gaan met angst, onzekerheid en spanning. Ook als de wereld straks misschien weer in een hoger tempo gaat draaien.

Je kunt gratis meedoen aan deze workshop op donderdagavond 27 januari om 19.30 uur.

Als je je aanmeldt en aangeeft bij welke workshop je aanwezig wilt zijn dan ontvang je bevestiging van je aanmelding en praktische informatie over je deelname. Je kunt ook geheel vrijblijvend een afspraak met me maken, live of online, zodat ik samen met jou kan onderzoeken of deze training bij jou past. Zonder kennismakings- c.q. intakegesprek is deelname aan de mindfulnesstraining niet mogelijk.

Graag tot dan!

Gegevens

Datum:
27 januari 2022
Tijd:
19:30 - 20:30
Kosten:
Gratis
Evenement Categorieën:
,
Evenement Tags:
, , , , , , , , , , , , , ,

Organisator

Wendy Derksen
Telefoon
0621593590
E-mail
info@wendyderksen.nl
Bekijk de site van Organisator