Terugkijken
12 februari 2014
Nieuw jaar, nieuwe activiteiten
1 januari 2015
Terugkijken
12 februari 2014
Nieuw jaar, nieuwe activiteiten
1 januari 2015
Toon alles

Activiteiten najaar 2014

Zo vlak voor de grote zomerbreak bezig zijn met de periode erna. Da’s niet erg mindful, niet echt leven in het nu. En toch is het zo nu en dan nodig om te zorgen dat de mindfulness trainingen en workshops op een mooie plek kunnen plaatsvinden, zodat mensen tijd vrij kunnen houden in de agenda, zodat je weet waar je uit kunt kiezen als je zo in vakantie nadenkt over je leven, en hoe jij daar mee verder wilt.

De voornaamste activiteiten voor het najaar zijn nu ingepland (agenda), op heerlijke locaties, ieder met haar of zijn eigen karakter en bijzonderheid. De locatie speelt een rol, evenals de omgeving waar de locatie gevestigd is. Een heel belangrijke rol en de beleving en de ervaring van stilte, vrede, rust. Ik ben dankbaar dat wij, ik en de deelnemers, daar gebruik van kunnen en mogen maken.

De Mindfulness Training, de basistraining die echt impact kan hebben op je leven, is weer in het Dominicanenklooster in Huissen. In de Binnenkamer. Een heerlijke, stille, gewijde plek echt ingericht voor meditatie en bezinning. De training begint op 10 september. Klik hier voor meer informatie over de training.

Met de Stiltedag zijn we o.a. in het Chevalierschooltje in Tongeren. Een prachtige plek midden op de Veluwe, tussen de weilanden en de koeien en de bossen met haar reeën, konijnen en paddenstoelen…Hier een fotoimpressie.

En de Mindful Moments op Zondagochtend zijn in het Spiegelhuis aan de Mooieweg in Arnhem. Een hele fijne plek, en zaal, midden tussen woonwijken in Arnhem Zuid.

Ik hoop je in het najaar op een van deze mooie plekken te ontmoeten. Fijne zomer.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *