Laden Evenementen

« Alle Evenementen

  • Dit evenement is voorbij.

Mindfulnesstraining in het Klooster in Huissen

26 mei 2021 @ 19:30 - 14 juli 2021 @ 21:30

€325,00

Gun jezelf minder stress, meer plezier en ontspanning

 

Onder voorbehoud van de regelgeving rondom Covid19

Op  26 mei a.s. start er een 8-weekse Mindfulnesstraining in het Klooster in Huissen. Er is misschien nog een plek in deze groep dus als je geinteresseerd neem dan even contact met me op.  Uiteraard nemen we bij de training alle adviezen en regels van de RIVM in acht. De eerste sessie op 26 mei is online en uiteraard onder voorbehoud zijn de sessies vanaf 2 juni in het Klooster. De laatste trainingssessie is op 14 juli.

Juist als je het fijn vindt om in deze tijd van social distancing, samen met anderen, in verbondenheid, de geheimen die mindfulness voor jou heeft te ontdekken, dan is deze training voor jou. De training is ook heel geschikt om jouw wijze van omgaan met de onzekerheden van deze tijd te ontdekken en te ontwikkelen. Door het volgen van de training vermindert stress en angst, krijg je rust en overzicht en merk je een positief effect bij allerlei stress-gerelateerde klachten.

De Mindfulnesstraining is een vaardigheidstraining. Alles wat je in deze training leert helpt je zowel in deze bijzondere tijd als ook daarna als wij en de wereld om ons heen weer in de “normaalstand” komen.

De training bestaat uit acht sessies van 2 uur op woensdagavond van 19.30 uur tot 21.30 uur. In de bijeenkomsten doe je samen oefeningen waardoor je inzicht krijgt in jezelf en je huidige situatie, je wordt daarbij ondersteund door theorie, de trainer en je medecursisten. Tussen de trainingssessies door ga je zelf aan de slag met opdrachten en oefeningen.

Op 4 juli is er een “live” Stilte- c.q. oefendag, de locatie is nog niet bekend. Deze dag maakt optioneel deel uit maakt van dit 8-weekse programma.

In deze bijzondere tijd gun ik iedereen de vaardigheden die mindfulness je kan bieden. Vaardigheden die je helpen om kalm en in balans te blijven, om te gaan met angst, onzekerheid en spanning. Voorafgaand aan de Mindfulnesstraining is er altijd een kosteloos online of telefonisch kennismakings- en intakegesprek. Kijk hier voor nadere informatie over inhoud, kosten, deelname.

Je kunt zelf vrijblijvend een kennismakings- en intakegesprek inplannen. Je kunt je ook al vast aanmelden dan neem ik contact met je op voor een intake.

Gegevens

Begin:
26 mei 2021 @ 19:30
Einde:
14 juli 2021 @ 21:30
Kosten:
€325,00
Evenement Categorie:
Evenement Tags:
, , , , , , , , , , , , ,

Locatie

Dominicanenklooster Huissen
Stadsdam 1
Huissen, 6851 AH Nederland
+ Google Maps