Laden Evenementen

« Alle Evenementen

  • Dit evenement is voorbij.

Introductie in Mindfulness Groessen

7 juni 2021 @ 10:00 - 28 juni 2021 @ 11:00

€60,00

Wil je weten wat mindfulness is en wat het voor jou kan betekenen? Wil je graag ervaren wat Mindfulness is zonder dat je meteen veel tijd en geld investeert in een 8-weekse basistraining? Ben je geinteresseerd en wil je weten wat Mindfulness is omdat je er veel over hebt gehoord, of omdat je partner, vriend of een familielid de training doet? Dan is deze introductietraining in mindfulness voor jou! Je maakt kennis met verschillende facetten van mindfulness, je leert een aantal basisvaardigheden en je ontdekt of je je er nog verder in wilt verdiepen of er meer van zou willen leren.

De training bestaat uit 4 sessies van 1 uur. Iedere sessie bestaat uit een deel theorie en een deel oefenen. Na afloop weet je wat Mindfulness is, welke vaardigheden er worden getraind en kun je zelfstandig thuis een aantal meditatie-oefeningen doen. Je ontvangt een hand-out met theorie en audiobestanden om thuis te oefenen.

De training vindt plaats in mijn fijne, intieme trainingsruimte in de Terpstraat in Groessen. Uiteraard wordt er rekening gehouden met de Coronaregels van het RIVM. De groepsgrootte is maximaal 4. Data zijn: 7, 14, 21 en 28 juni ‘s ochtends van 10.00 uur tot 11.00 uur. 

Als je je aansluitend aanmeldt voor de 8-weekse basistraining dan wordt de helft van het inschrijfgeld in mindering gebracht op de prijs van de 8-weekse training.

Wil je meer weten? Neem dan contact met me op, ik vertel je er graag meer over. Je kunt hier ook zelf vrijblijvend een kennismakings- en informatiegesprek inplannen. Wil je meedoen? Meld je dan hier aan.

Gegevens

Begin:
7 juni 2021 @ 10:00
Einde:
28 juni 2021 @ 11:00
Kosten:
€60,00
Evenement Categorieën:
,
Evenement Tags:
, , , , , , , , , , , , ,

Locatie

Wendy Derksen, licht en vreugdevol leven
Terpstraat 9C
Groessen, Gelderland 6923 AN Nederland
+ Google Maps

Organisator

Wendy Derksen
Telefoon
0621593590
E-mail
info@wendyderksen.nl
Bekijk de site van Organisator