Laden Evenementen

« Alle Evenementen

  • Dit evenement is voorbij.

Online Mindfulnesstraining

22 mei 2021 @ 09:30 - 10 juli 2021 @ 12:00

€250

Gun jezelf minder stress, meer ontspanning

Vanaf zaterdag 22 mei kun je deelnemen aan een 8-weekse Online Mindfulnesstraining. Juist in deze tijd van onzekerheid, spanning, en social distancing kan een Mindfulnesstraining je helpen om anders met deze spanning en onzekerheid om te gaan. Misschien heb je door het uitvallen van andere sociale of sportieve activiteiten nu meer ruimte en tijd en of is om een andere reden voor jou het goede moment om een Mindfulnesstraining te volgen.

Door het volgen van de training vermindert stress en angst, krijg je rust en overzicht en merk je een positief effect bij allerlei stress-gerelateerde klachten. De Mindfulnesstraining is een vaardigheidstraining. Alles wat je in deze training leert helpt je zowel in deze bijzondere tijd als ook daarna als wij en de wereld om ons heen weer in de versnelling komen. De training is inhoudelijk exact hetzelfde als de “live” training, alleen we komen niet samen in een ruimte maar online achter een beeldscherm. Studies hebben uitgewezen dat online trainingen net zo effectief kunnen zijn als normale trainingen.

De training bestaat uit acht sessies van ca. 2 tot 2,5  uur op zaterdagochtend van 9.30 uur tot 12.00 uur. In iedere sessie nemen we een of meerdere korte pauzes. Data zijn: 22 en 29 mei, 5, 12, 19 en 26 juni, 3 en 10 juli 2021.

In de online bijeenkomsten doe je samen oefeningen waardoor je inzicht krijgt in jezelf en je huidige situatie, je wordt daarbij ondersteund door theorie, de trainer en je medecursisten. Tussen de trainingssessies door ga je zelf aan de slag met opdrachten. Meedoen is eenvoudig. Je hebt alleen een computer (smartphone, tablet) en een goede inetrnetverbinding nodig. Iedere trainingsessie wordt opgenomen en blijft een week beschikbaar.  Als je een les mist kun je altijd zo de gemiste sessie inhalen.

Op zondag 27 juni is er een Online Stilte- c.q. oefendag die optioneel deel uit maakt van dit 8-weekse programma. Als de regelgeving het toelaat zal deze dag, na overleg met de deelnemers, misschien ook live worden verzorgd.

Wil je meer weten? Meld je dan aan voor de gratis online Workshop Mindfulness op zaterdag 1 mei om 10.00 uur.

Doe je liever in een ‘live’-groep mee dan kun je, onder voorbehoud dat de regelgeving rond Covid19 het toelaat, met de training die op woensdagavond 12 mei 2021 start in het Klooster in Huissen.

Voorafgaand aan de Mindfulnesstraining is er altijd een kosteloos online of telefonisch kennismakings- en intakegesprek. Kijk hier voor nadere informatie over inhoud, kosten, deelname.

Speciaal voor nu

In deze bijzondere tijd gun ik iedereen de vaardigheden die mindfulness je kan bieden. Vaardigheden die je helpen om kalm en in balans te blijven, om te gaan met angst, onzekerheid en spanning. Speciaal nu bied ik deze online mindfulnesstraining aan voor een gereduceerd tarief  van 250,00 euro in plaats van 325,00 euro.

Je kunt je ook hier aanmelden. Dan neem ik contact met je op voor een kennismakingsgesprek. Je kunt hier ook zelf vrijblijvend een kennismakings- en informatiegesprek inplannen.

Gegevens

Begin:
22 mei 2021 @ 09:30
Einde:
10 juli 2021 @ 12:00
Kosten:
€250
Evenement Categorieën:
,
Evenement Tags:
, , , , , , , , , , , , , ,