Laden Evenementen

« Alle Evenementen

  • Dit evenement is voorbij.

Stiltedag in Boerderij ‘t Duifje

4 juli 2021 @ 09:30 - 16:00

€85,00
Stiltedag in Boerderij 't Duifje

Een hele dag in Stilte zijn. Je kunt er soms zo naar verlangen, je terugtrekken uit alle drukte en niets hoeven. Ruimte nemen om te ervaren waar het voor jou werkelijk over gaat. Het is een ongelofelijke ervaring. Echt een dag om jezelf te gunnen, een dag voor jezelf, met jezelf, samen met anderen. Een dag van bezinning en naar binnen keren. Van rust. Om daarna opgeschoond en uitgerust naar huis te keren. Een cadeau voor jezelf. Het is rijke verdieping en aanvulling op de mindfulnesstraining(en) en andere meditatie ervaringen. 

Gelukkig kan het weer. Er even tussenuit. Het maximum aantal deelnemers is 8 zodat we in alle rust en stilte wel goed afstand kunnen houden.

De stiltedag vindt plaats in Gezondheidscentrum Boerderij ‘t Duifje. Dit is een fijne locatie op grens van Huissen en Arnhem. Het ligt in het midden tussen boomgaarden, achter de dijk en aan de rand van een woonwijk. Een oase van rust in het drukke leven om ons heen en makkelijk bereikbaar. Meer weten over ‘t Duifje?

De indeling van de dag bestaat uit verschillende begeleide meditatieoefeningen zoals loop- en zitmeditaties, lichaamsoefeningen, pauzes daartussen maaltijden in stilte. Bij mooi en droog weer gaan we de tuin van Boerderij ‘t Duifje in. 

Iedereen is welkom. Mensen met en zonder ervaring met mindfulness en meditatie. Je kunt op je eigen wijze en op je eigen niveau meedoen. De begeleiding is in handen van Wendy Derksen, mindfulnesstrainer en coach.

Progamma: Aankomst tussen 09.30 uur en 10.00 uur. Na een korte inleiding treed de stilte in. Rond het middaguur lunchen we samen in stilte. Neem voor de lunch iets mee dat je heel lekker vind en kunt delen met anderen. Neem mee voor maximaal een persoon, zodat er voor ieder genoeg is en niet teveel. De stilte wordt verbroken rond 15.30 uur waarna er gelegenheid is om de ervaringen met elkaar te delen en de dag samen af te ronden.

Kosten: 85 euro inclusief koffie, thee en fruit

Meer informatie? Neem contact met me op.

Wil je meedoen? Meld je hier aan.

Gegevens

Datum:
4 juli 2021
Tijd:
09:30 - 16:00
Kosten:
€85,00
Evenement Categorieën:
,
Evenement Tags:
, , , ,

Locatie

Gezondheidscentrum Boerderij ‘t Duifje
Oude Huissenseweg 4
Arnhem, 6834 GS Nederland
+ Google Maps

Organisator

Wendy Derksen
Telefoon
0621593590
E-mail
info@wendyderksen.nl
Bekijk de site van Organisator