Laden Evenementen

« Alle Evenementen

  • Dit evenement is voorbij.

Online Opfris Workshop Compassie

26 juni 2021 @ 09:30 - 12:00

€25,00

Heb je korter of langer geleden een zelfcompassietraining gedaan en voel je de behoefte om je vaardigheden en ervaring een opfisbeurt te geven? Heb je zin om weer eens onder begeleiding en in een groep te oefenen? Wil je je weer even onderdompelen in compassie en zo je zelfcompassie weer een boost geven? Wil je weer geinspireerd worden door nieuwe oefeningen en ervaringen van anderen? Gun je jezelf halve dag vol liefdevolle vriendelijkheid voor jezelf en anderen? Dan is deze workshop voor jou.

De workshop is geschikt voor iedereen die een (zelf)compassietraining heeft gedaan. Recent of wat langer geleden. In deze online workshop van 2,5 uur doen we verschillende nieuwe en oude oefeningen en meditaties. Er is ruimte voor wensen, vragen en uitwisseling. We starten om 9.30 uur en ronden ca. 12.00 uur af.

Meedoen is eenvoudig. Je hebt alleen een computer (smartphone, tablet) en een goede inetrnetverbinding nodig.Je doet de oefeningen op de plek die jij kiest, het fijnst is een plek waar je rust hebt, alleen kunt zijn en misschien ook kunt liggen of bewegen.

Meer informatie en aanmelden

Ben je geinteresseerd? Wil je meer weten? Ik vertel je er graag meer over. Neem contact met me op voor een gratis online gesprek, waarna je definitief kunt besluiten of je deel wilt nemen of niet.

Wil je meedoen? Meld je dan hier aan.

Gegevens

Datum:
26 juni 2021
Tijd:
09:30 - 12:00
Kosten:
€25,00
Evenement Categorieën:
,
Evenement Tags:
, , , , , , , , ,

Organisator

Wendy Derksen
Telefoon
0621593590
E-mail
info@wendyderksen.nl
Bekijk de site van Organisator