Laden Evenementen

« Alle Evenementen

Midzomer Mini-Retraite

21 juli @ 05:00 12:00

Zinderende zonnewende

Het is een magisch moment in de natuur en in het jaar. De dag is het langst. De zon heeft veel kracht en staat op een keerpunt. Op deze dag van de Zonnewende, in vroegere tijden een dag voor feesten en rituelen, nodig ik je uit voor jouw eigen ritueel om al het goede in jouw leven te vieren.

In deze Online Midzomer Mini-Retraite verbind je je met de natuur, de zon en jouw innerlijke bron, jouw vuur. Vaak is in de zomer onze aandacht vooral naar buiten gericht, het kan bijna niet anders met al dat moois om je heen. En juist dan kan het zo fijn zijn, om temidden van deze overvloed, de leegte en je eigen bron op te zoeken en tegelijkertijd genieten van al het moois wat er om je heen is. De schoonheid van buiten als inspiratie voor binnen. De spiegel van de natuur als inspiratie voor je eigen natuur.

Je innerlijke bron

Door middel van meditaties, reflecties en oefeningen die je op iedere plek van de wereld kan doen geef jij jezelf tijd en ruimte om terug te keren naar jouw bron en te luisteren naar jouw innerlijke stem. Wat is het mooiste wat jij te bieden hebt. Aan jezelf? Aan anderen? Waar zit jouw kracht en jouw inspiratie? Na afloop van de retraite weet jij wat jij de wereld te bieden hebt en hoe je verder wilt in de zomer. Opgefrist, relaxed, vervuld en geinspireerd ga je de zomer in en voel je hoe jouw flow verder gaat.

Op je eigen plek

Je doet de retraite op je eigen plek, waar je op dat moment ook maar bent op deze aarde. Het enige wat je nodig hebt is een goede internet verbinding en een telefoon, tablet of computer. We starten bij zonsopkomst en dat is heel erg vroeg. De zon komt op om 5.16 uur, we beginnen om 5.00 uur en verbinden ons met de zon en de kracht in onszelf. Na dit ritueel kies jezelf hoe je de dag vervolgt. Je ontvangt van mij een aantal suggesties en meditaties die je gedurende de dag kunt doen. We ronden gezamelijk af op het midden van de dag, als de zon op zijn hoogst staat, om 12.00 uur ‘s middags. Je deelt je intenties en ervaringen en je richt daarmee jouw energie naar de toekomst. Je kunt, als dat voor jou prettiger is, ook op je eigen manier afsluiten.

Een fantastisch moment om jezelf te gunnen. Wil je meer weten? Neem dan contact op  of plan een afspraak in. Ik sta je graag te woord.

Je kunt je ook meteen aanmelden.

Gegevens

Datum:
21 juli
Tijd:
05:00 – 12:00
Kosten:
€50,00
Evenement Categorieën:
,
Evenement Tags:
, , , , ,

Organisator

Wendy Derksen
Telefoon
0621593590
E-mail
info@wendyderksen.nl
Site
Bekijk de site van Organisator