Welkom bij Lentekriebels

Dit is het eerste onderdeel van het Jubileum-Event 2022. Het is een korte training waarin je ontdekt wat er in jou tot bloei wil komen. Maak gebruik van de energie van de lente. Laat je leiden door de krachtige beweging van de natuur en jouw levenskracht. Ontdek wat jij nodig hebt en waar je naar verlangt.

Hey, heb jij dat nu ook?

Dat je al in februari aan de kracht van de zonnestralen voelt dat de lente komt? Dat de knoppen die je dikker ziet worden bij jou een groot verlangen oproepen? Dat je was vergeten hoe zo maar uit de grond prachtige bloemetjes omhoog komen, en dat er in jou ook van die vergeten kleuren, geuren en vormen zitten die graag willen stralen? Dat zijn de lentekriebels, je voelt ze overal. In jezelf. Om je heen. In de energie en de lucht. Welke lentekriebels voel jij? Wat wil er in jou tot bloei komen?

Meedoen?

Heb je je nog niet aangemeld? Wil je meedoen? Je bent van harte welkom! Je kunt je aanmelden en vindt meer informatie op deze pagina.

In deze online training duik je helemaal in jouw lentekriebels. Je ontdekt wat er in jou verborgen zit en wat wil groeien en bloeien. In vijf stappen onderzoek je, doorvoel je, geef je licht en voeding en laat je je lentekriebels ontluiken tot een verlangen, een wens en concrete actie. In tien dagen ontdek je wat er in jou tot bloei wil komen.

Ik wens je heel veel plezier!

17 maart 2021

Lentekriebels

Welkom bij Lentekriebels Dit is het eerste onderdeel van het Jubileum-Event 2022. Het is een korte training waarin je ontdekt wat er in jou tot bloei wil komen. Maak gebruik van de energie van de lente. Laat je leiden door de krachtige beweging van de natuur en jouw levenskracht. Ontdek wat jij nodig hebt en waar je naar verlangt. Hey, heb jij dat nu ook? Dat je al in februari […]