Zelfcompassie Training
12 april 2021
Toon alles

Lentekriebels

Huidige status
Niet ingeschreven
Prijs
Gratis (met registreren en inloggen)

Welkom bij Lentekriebels

Een korte gratis training waarin je ontdekt wat er in jou tot bloei wil komen. Maak gebruik van de energie van de lente. Laat je leiden door de krachtige beweging van de natuur en jouw levenskracht. Ontdek wat jij nodig hebt en waar je naar verlangt.

Hey, heb jij dat nu ook?

Dat je al in februari aan de kracht van de zonnestralen voelt dat de lente komt? Dat de knoppen die je dikker ziet worden bij jou een groot verlangen oproepen? Dat je was vergeten hoe zo maar uit de grond prachtige bloemetjes omhoog komen, en dat er in jou ook van die vergeten kleuren, geuren en vormen zitten die graag willen stralen? Dat zijn de lentekriebels, je voelt ze overal. In jezelf. Om je heen. In de energie en de lucht. Welke lentekriebels voel jij? Wat wil er in jou tot bloei komen?

Meedoen?

Wil je meedoen? Wat leuk. Je bent van harte welkom!

De training is gratis. Een cadeautje van mij. Voor jou. In deze online training duik je helemaal in jouw lentekriebels. Je ontdekt wat er in jou verborgen zit en wat wil groeien en bloeien. In vijf stappen onderzoek je, doorvoel je, geef je licht en voeding en laat je je lentekriebels ontluiken tot een verlangen, een wens en concrete actie. In vijf dagen ontdek je wat er in jou tot bloei wil komen.

Je kunt je aanmelden door je te registreren en een account aan te maken. Klik eerst op login en dan op registreren. Maak een account aan met je eigen mailadres en wachtwoord. Daarna kun je meteen starten met de training. Ik wens je heel veel plezier.