Laden Evenementen

« Alle Evenementen

  • Dit evenement is voorbij.

Stiltedag in het Klooster in Huissen

20 maart 2021 @ 09:30 - 16:00

Een hele dag in Stilte zijn. Je kunt er soms zo naar verlangen, je terugtrekken uit alle drukte en niets hoeven. Ruimte nemen om te ervaren waar het voor jou werkelijk over gaat. Het is een ongelofelijke ervaring. Echt een dag om jezelf te gunnen, een dag voor jezelf, met jezelf, samen met anderen. Een dag van bezinning en naar binnen keren. Van rust. Om daarna opgeschoond en uitgerust naar huis te keren. Een cadeau voor jezelf. Het is rijke verdieping en aanvulling op de mindfulnesstraining(en) en andere meditatie ervaringen.

De indeling van de dag bestaat uit verschillende begeleide meditatieoefeningen zoals loop- en zitmeditaties, lichaamsoefeningen, pauzes daartussen maaltijden in stilte. Bij mooi en droog weer gaan we de Kloostertuin in.

Iedereen is welkom. Mensen met en zonder ervaring met mindfulness en meditatie. Je kunt op je eigen wijze en op je eigen niveau meedoen. De begeleiding is in handen van Wendy Derksen, mindfulnesstrainer en coach.

Progamma: Aankomst tussen 09.30 uur en 10.00 uur. Na een korte inleiding treed de stilte in. Rond het middaguur lunchen we samen in stilte, deze wordt verbroken rond 15.30 uur waarna er gelegenheid is om de ervaringen met elkaar te delen en de dag samen af te sluiten.

Kosten: 85 euro inclusief lunch, koffie en thee. Het maximale aantal deelnemers is in verband met de veiligheidsmaatregelen van het RIVM 8 personen. Ook worden tijdens de dag de richtlijnen van het RIVM aangehouden.

Op dit moment is het maximum aantal deelnemers bereikt. Dit kan uiteraard tot het laatste moment nog veranderen. Wil je op de wachtlijst? Stuur me dan een berichtje dan houd ik je in reserve. Als de belangstelling groot is en als er meerdere mensen op de wachtlijst staan dan neem ik contact met je op en zal ik vrij snel na deze Stiltedag nog een organiseren waar je dan eventueel aan mee kunt doen. Wil je meer informatie? Neem dan contact op dan kunnen we de opties en mogelijkheden bespreken.

Gegevens

Datum:
20 maart 2021
Tijd:
09:30 - 16:00
Evenement Categorie:
Evenement Tags:
, , , , , , , ,

Locatie

Dominicanenklooster Huissen
Stadsdam 1
Huissen, 6851 AH Nederland
+ Google Maps