Laden Evenementen

« Alle Evenementen

  • Dit evenement is voorbij.

Online Mindfulnesstraining

7 mei 2020 @ 19:30 - 21:30

€125

Gun jezelf minder stress, meer ontspanning

Op donderdag 7 mei start om 19.30 uur een Online Mindfulnesstraining. Juist in deze tijd van onzekerheid, spanning en veel thuisblijven kan een Mindfulnesstraining je helpen om anders met deze spanning en onzekerheid om te gaan. Misschien heb je door het uitvallen van andere sociale of sportieve activiteiten je opeens meer ruimte en tijd en is dit precies het goede moment voor jou om een Mindfulnesstraining te volgen.

Door het volgen van de training vermindert stress en angst, krijg je rust en overzicht en merk je een positief effect bij allerlei stress-gerelateerde klachten. De Mindfulnesstraining is een vaardigheidstraining. Alles wat je in deze training leert helpt je zowel in deze tijd als hierna als wij en de wereld om ons heen weer in de versnelling komt. De training is inhoudelijk exact hetzelfde als de “live” training, alleen we komen niet samen in een ruimte maar online achter een beeldscherm. Studies hebben uitgewezen dat online trainingen net zo effectief kunnen zijn als normale trainingen.

De training bestaat uit acht sessies van 2 uur op donderdagavond van 19.30 uur tot 21.30 uur. Data zijn: 7, 14 en 28 mei, 4, 11, 18 en 25 juni, 2 juli. In de online bijeenkomsten doe je samen oefeningen waardoor je inzicht krijgt in jezelf en je huidige situatie, je wordt daarbij ondersteunt door theorie, de trainer en je medecursisten. Tussen de trainingssessies door ga je zelf aan de slag met opdrachten. Meedoen is eenvoudig. Je hebt alleen een computer (smartphone, tablet) en een goede inetrnetverbinding nodig. Iedere trainingsessie wordt opgenomen en blijft een week beschikbaar.  Als je een les mist kun je altijd zo de gemiste sessie inhalen.

Wil je meer weten? Meld je dan aan voor de gratis online kennismakingsles op donderdag 16 april  om 19.30 uur of woensdag 22 april om 9.30 of 19.30 uur.

Voorafgaand aan de training is er ook een kosteloos online kennismakings- en intakegesprek. Kijk hier voor nadere informatie over inhoud, kosten, deelname.

Speciaal voor nu

In deze bijzondere tijd gun ik iedereen de vaardigheden die mindfulness je kan bieden. Vaardigheden die je helpen om kalm en in balans te blijven, om te gaan met angst, onzekerheid en spanning. Speciaal nu bied ik deze online mindfulnesstraining aan voor een sterk gereduceerd tarief  van 125,00 euro in plaats van 199,00 euro.

Je kunt je ook hier aanmelden. Dan neem ik contact met je op voor een kennismakingsgesprek.

Gegevens

Datum:
7 mei 2020
Tijd:
19:30 - 21:30
Kosten:
€125
Evenement Tags:
, , , , , ,

Organisator

Wendy Derksen
Telefoon
0621593590
E-mail
info@wendyderksen.nl
Bekijk de site van Organisator