Laden Evenementen

« Alle Evenementen

  • Dit evenement is voorbij.

Online Mindfulnesstraining

28 oktober 2020 @ 09:30 - 11:30

€175

Gun jezelf minder stress, meer ontspanning

Vanaf woensdag 28 oktober kun je deelnemen aan een 8-weekse Online Mindfulnesstraining. Juist in deze tijd van onzekerheid, spanning, en social distancing kan een Mindfulnesstraining je helpen om anders met deze spanning en onzekerheid om te gaan. Misschien heb je door het uitvallen van andere sociale of sportieve activiteiten nu meer ruimte en tijd en of is om een andere reden voor jou het goede moment om een Mindfulnesstraining te volgen.

Door het volgen van de training vermindert stress en angst, krijg je rust en overzicht en merk je een positief effect bij allerlei stress-gerelateerde klachten. De Mindfulnesstraining is een vaardigheidstraining. Alles wat je in deze training leert helpt je zowel in deze bijzondere tijd als ook daarna als wij en de wereld om ons heen weer in de versnelling komen. De training is inhoudelijk exact hetzelfde als de “live” training, alleen we komen niet samen in een ruimte maar online achter een beeldscherm. Studies hebben uitgewezen dat online trainingen net zo effectief kunnen zijn als normale trainingen.

De training bestaat uit acht sessies van 2 uur op woensdagavond van 19.30 uur tot 21.30 uur. Data zijn: 28 oktober, 4, 11, 18 en 25 november, 2, 9 en 16 december 2020. In de online bijeenkomsten doe je samen oefeningen waardoor je inzicht krijgt in jezelf en je huidige situatie, je wordt daarbij ondersteunt door theorie, de trainer en je medecursisten. Tussen de trainingssessies door ga je zelf aan de slag met opdrachten. Meedoen is eenvoudig. Je hebt alleen een computer (smartphone, tablet) en een goede inetrnetverbinding nodig. Iedere trainingsessie wordt opgenomen en blijft een week beschikbaar.  Als je een les mist kun je altijd zo de gemiste sessie inhalen.

Op zaterdag 12 december 2020 is er een “live” Stilte- c.q. oefendag in het Klooster in Huissen die optioneel deel uit maakt van dit 8-weekse programma.

Wil je meer weten? Meld je dan aan voor de gratis online Workshop Mindfulness op zaterdag 12 september om 10.00 uur, woensdagochtend 23 september 9.30 uur, woensdagochtend- en avond 7 oktober om resp. 9.30 en 19.30 uur. 

Doe je liever in een ‘live’-groep mee dan kun je, uiteraard met in achtneming van de adviezen en regels van het RIVM, meedoen met de training die op woensdagavond 28 september start in het Klooster in Huissen.

Voorafgaand aan de Mindfulnesstraining is er altijd een kosteloos online of telefonisch kennismakings- en intakegesprek. Kijk hier voor nadere informatie over inhoud, kosten, deelname.

Speciaal voor nu

In deze bijzondere tijd gun ik iedereen de vaardigheden die mindfulness je kan bieden. Vaardigheden die je helpen om kalm en in balans te blijven, om te gaan met angst, onzekerheid en spanning. Speciaal nu bied ik deze online mindfulnesstraining aan voor een gereduceerd tarief  van 175,00 euro in plaats van 199,00 euro.

Je kunt je ook hier aanmelden. Dan neem ik contact met je op voor een kennismakingsgesprek. Je kunt hier ook zelf vrijblijvend een kennismakings- en informatiegesprek inplannen.

Gegevens

Datum:
28 oktober 2020
Tijd:
09:30 - 11:30
Kosten:
€175
Evenement Categorieën:
,
Evenement Tags:
, , , , , , , , , , , , , ,