Laden Evenementen

« Alle Evenementen

  • Dit evenement is voorbij.

Online Compassietraining Ochtend

28 september 2020 @ 09:30 - 23 november 2020 @ 11:00

€110,00

Hoe vriendelijk ben jij voor jezelf?

Als een vriend of vriendin, of misschien zelfs een vreemde in de problemen of een crisis zit kunnen we vaak wel meeleven en meevoelen. Als wij het zelf moeilijk hebben dan is het soms lastig om vriendelijk en zacht voor onszelf te zijn. Hoe vaak komt het niet voor dat je in plaats daarvan kritisch, boos en beschuldigend naar jezelf toe bent. Vervolgens voel je je nog slechter.

We verlangen allemaal naar liefdevolle steun en erkenning van anderen. Maar we vergeten of hebben niet geleerd om onszelf deze steun te geven. Om liefdevol en vriendelijk naar onszelf te kijken. Het goede nieuws is, het is een vaardigheid die iedereen kan ontwikkelen. Sterker nog, je kunt het al en doet het wel bij anderen, maar niet bij jezelf.

Als je leert om jezelf te steunen en vriendelijk voor jezelf te zijn op momenten dat je het moeilijk hebt, dan merk je dat je bevrijdt uit de vicieuze cirkel van negatieve gedachten en emoties. Het geeft je letterlijk een ander gevoel, fysiek, mentaal en emotioneel. Je wordt minder kritisch en gestresst, je krijgt meer zelfvertrouwen, je veerkracht wordt groter, je wordt gelukkiger en tevredener en fysiek gezonder.

De training in Zelfcompassie is een training waar iedereen bij gebaat is. Je innerlijke kracht en veerkracht groeit, je krijgt een natuurlijke bondgenoot voor iedere levenssituatie. Het is zo bevrijdend als je inziet dat je niet perfect bent en toch van jezelf kunt houden.

Inhoud van de training

De training bestaat uit 8 sessies van circa 1,5 uur. Data zijn: 28 september, 5, 12 en 26 oktober en 2, 9, 16 en 23 november. Er zijn twee tijdstippen: in de ochtend van 9.30 uur tot 11.00 uur of ‘s avonds van 19.30 tot 21.00 uur. Je kiest vooraf voor een tijdstip echter als je een keer niet kunt op het door jou gekozen tijdstip kun je aansluiten bij de groep op het andere tijdstip. De training bestaat uit verschillende oefeningen, meditaties en theorie. Je ontvangt support van de trainer en de mede-deelnemers, handouts en audiobestanden. De training is een waardevolle verdieping van en aanvulling op de mindfulness- en een ACT-training of -coaching. De vaardigheden die je daar hebt geleerd helpen je om de oefeningen sneller te begrijpen en te doen. Tussen de trainingssessies door ga je zelf aan de slag met opdrachten. Meedoen is eenvoudig. Je hebt alleen een computer (smartphone, tablet) en een goede internetverbinding nodig. Iedere trainingsessie wordt opgenomen en blijft een week beschikbaar.  Als je een les mist kun je altijd zo de gemiste sessie inhalen. De groepsgrootte is maximaal 8 deelnemers

Wil je meer weten? Meld je dan aan voor de gratis online Workshop Compassie op maandag 31 augustus om 19.30 uur, zaterdag 12 september van 11.00 tot 12.00, op maandag 14 september om 19.30 uur of maandag 21 september om 9.30 of 19.30 uur.

Speciaal voor nu

In deze bijzondere en stressvolle tijd gun ik iedereen de vaardigheden die deze compassietraining je kan bieden. Vaardigheden die je helpen om kalm en in balans te blijven, om te gaan met angst, onzekerheid en spanning. Daarom bied ik deze online compassietraining aan voor een gereduceerd tarief  van 110,00 euro in plaats van 150,00 euro.

Kennismaken, meer informatie en aanmelden

Ben je geinteresseerd? Wil je meer weten? Ik vertel je er graag meer over. Kom naar de kennismakingsles of neem contact met me op voor een gratis online kennismakingsgesprek, waarna je definitief kunt besluiten of je deel wilt nemen of niet.

Wil je ‘s ochtends meedoen van 9.30 uur tot 11.00 uur: Meld je dan hier aan.

Doe je liever ‘s avonds mee van 19.30 tot 21.00 uur: Meld je dan hier aan.

 

Gegevens

Begin:
28 september 2020 @ 09:30
Einde:
23 november 2020 @ 11:00
Kosten:
€110,00

Organisator

Wendy Derksen
Telefoon
0621593590
E-mail
info@wendyderksen.nl
Bekijk de site van Organisator