Laden Evenementen

« Alle Evenementen

  • Dit evenement is voorbij.

Gratis Workshop Mindfulness

14 januari 2023 @ 10:00 11:00

Wil je weten wat Mindfulness is? Wil je weten wat Mindfulness voor jou kan betekenen? Hoe een Mindfulnesstraining in zijn werk gaat? Wil je de trainer ontmoeten?

Dan ben je van harte welkom op deze open en gratis workshop op zaterdag 14 Januari 2023 om 10.00 uur aan de Terpstraat 9C in Groessen.

Het doel van deze workshop is dat je ontdekt wat Mindfulness is en wat het voor jou in jouw leven kan betekenen. Onderzoeken of het bij je past. Je krijgt informatie, we doen oefeningen, je ziet wie de trainer is en je hoort wat de voorwaarden zijn om eventueel deel te nemen aan de training.

In deze blog lees je hoe Mindfulness je kan helpen om meer in het Nu te leven.

Op donderdag 26 januari 2023 start er  op donderdagavond “live” groepstraining Groessen. Hier kun je je, als de informatie en de ervaringen je bevallen, direct aansluitend voor opgeven. Het aantal deelnemers voor de training is minimaal 3 en maximaal 6 personen.

In deze bijzondere, onzekere en stressvolle tijden gun ik iedereen de vaardigheden die deze mindfulnesstraining je kan bieden. Het zijn vaardigheden die je helpen om kalm en in balans te blijven, om te gaan met angst, onzekerheid en spanning.

Als je je hier aanmeldt en aangeeft dat je bij deze workshop aanwezig wilt zijn, dan ontvang je bevestiging van je aanmelding en praktische informatie over je deelname. Je kunt ook geheel vrijblijvend een afspraak met me maken, live of online, zodat ik samen met jou kan onderzoeken of een Mindfulnesstraining bij jou past.

Graag tot dan!

Gegevens

Datum:
14 januari 2023
Tijd:
10:00 – 11:00
Kosten:
Gratis
Evenement Categorie:
Evenement Tags:
, , , , , , , , , , , , , ,

Organisator

Wendy Derksen
Telefoon
0621593590
E-mail
info@wendyderksen.nl
Site
Bekijk de site van Organisator

Wendy Derksen, licht en vreugdevol leven

Terpstraat 9C
Groessen, Gelderland 6923 AN Nederland
+ Google Maps