Laden Evenementen

« Alle Evenementen

  • Dit evenement is voorbij.

Gratis Online Workshop Mindfulness

1 mei 2021 @ 10:00 - 11:00

Gratis

Wil je weten wat Mindfulness is? Wil je weten wat Mindfulness voor jou kan betekenen? Hoe een Mindfulnesstraining in zijn werk gaat? En hoe het is om online te trainen?

Dan ben je van harte welkom op deze open en gratis online workshop. Het doel van deze workshop is dat je ontdekt wat Mindfulness is en wat het voor jou in jouw leven kan betekenen. Onderzoeken of het bij je past. Je krijgt informatie, we doen oefeningen, je ziet wie de trainer is en je hoort wat de voorwaarden zijn om eventueel deel te nemen aan de training.

Op zaterdag 22 mei start er ’s ochtends een online training. Hier kun je je, als de informatie en de ervaringen je bevallen, voor opgeven. Het maximale aantal deelnemers voor beide trainingen is 8. Hier vindt je meer informatie.

In deze bijzondere, onzekere en stressvolle tijd gun ik iedereen de vaardigheden die deze mindfulnesstraining je kan bieden. Het zijn vaardigheden die je helpen om kalm en in balans te blijven, om te gaan met angst, onzekerheid en spanning. Ook als de wereld straks misschien weer in een hoger tempo gaat draaien.

Je kunt gratis meedoen aan deze workshop op zaterdagochtend 1 mei 2021 van 10.00 tot 11.00 uur. 

Als je je hier aanmeld en aangeeft dat je bij deze workshop aanwezig wilt zijn dan ontvang je bevestiging van je aanmelding en een dag voor de workshop een link waarmee je toegang krijgt tot onze virtuele trainingsruimte. Graag tot dan!

Gegevens

Datum:
1 mei 2021
Tijd:
10:00 - 11:00
Kosten:
Gratis
Evenement Categorieën:
,
Evenement Tags:
, , , , , , , , , , , , , ,