Laden Evenementen

« Alle Evenementen

  • Dit evenement is voorbij.

Cafe Connect

1 mei 2020 @ 09:00 - 09:30

Gratis
Cafe Connect

‘Samen zijn is samen lachen, samen huilen, samen heel dicht bij elkaar te zijn’

Zou het niet fijn zijn als er een plek is waar je even naar toe kunt om je met jezelf en anderen te verbinden? Zonder zorg of verplichting? Een plek waar je niets hoeft, alleen maar zijn. Waar je kunt delen en waar je kunt luisteren? Waar je kunt spreken en waar je kunt zwijgen? In verbinding met anderen? Juist in deze tijd van social distancing? Dan ben je van harte welkom in Cafe Connect.

Iedere vrijdagochtend om 9.00 uur is Cafe Connect geopend. Een half uurtje. Een veilige, vertrouwde haven waar je niets moet, alleen maar zijn, zonder oordeel met alles wat er van je is. Het is OK. Ook als je niets zegt, je niet laat zien en de camera uitlaat. Je hoort er bij. Het is OK.

We beginnen met een korte meditatie, gedicht of spreuk waarbij ook jij iets kunt inbrengen, voorlezen, zeggen of vragen. Dan is er ruimte om uit te wisselen, te spreken of te luisteren. Dan volgt er eventueel nog een meditatie en sluiten we samen af.Je bent van harte welkom! Iedere vrijdagochtend is het “cafe” open. Als je je aanmeld dan ontvang je een link waarmee je aan de stamtafel kunt aanschuiven. Zonder verplichting. Alleen als je zin hebt. Een lekker kopje koffie of thee erbij, wel zelf meenemen. Graag tot vrijdag!

Je kunt je hier aanmelden.

Gegevens

Datum:
1 mei 2020
Tijd:
09:00 - 09:30
Kosten:
Gratis
Evenement Tags:
, , , ,

Organisator

Wendy Derksen
Telefoon
0621593590
E-mail
info@wendyderksen.nl
Bekijk de site van Organisator